Ιωάννης Μπελούρης

Ιωάννης Μπελούρης

IT Manager, ISOMAT ΑΒΕΕ

Ο Ιωάννης Μπελούρης, ΙΤ Manager της εταιρείας ISOMAT, διαθέτει πολυετή εμπειρία τόσο σε συμβουλευτικές εταιρείες με πελάτες μικρές αλλά και τις μεγαλύτερες ελληνικές επιχειρήσεις, όσο και σε απαιτητικές θέσεις ΙΤ/Operations με έμφαση σε υλοποιήσεις ERP (Infor, SAP) στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Οι σπουδές του περιλαμβάνουν πτυχίο Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων στο πανεπιστήμιο Μακεδονίας, ενώ η μετεκπαίδευσή του περιλαμβάνει 2 μεταπτυχιακά προγράμματα. Το πρώτο σε IT, Management and Organizational Change στο Lancaster University, UK, που είχε ως στόχο να εφοδιάσει τον κάτοχό του για έργα επιχειρηματικής αλλαγής που προκαλούνται σε οργανισμούς από την εισαγωγή νέων επιχειρηματικών λογισμικών, ενώ το δεύτερο είχε ως θέμα: "Business Analytics and Decision Science" στο πανεπιστήμιο Μακεδονίας.

Αξίζει να σημειωθεί πως το 2ο του μεταπτυχιακό στόχευε στο να δώσει στον κάτοχό του γνώσεις και εργαλεία (Machine Learning, Business Intelligence κ.α.) για την ανάλυση δεδομένων την πρόβλεψη πωλήσεων, το clustering κ.α. Επιπλέον, στο πλαίσιο της δια βίου εκπαίδευσης, ο κ. Μπελούρης, έχει παρακολουθήσει και ολοκληρώσει δεκάδες online σεμινάρια στους τομείς της πληροφορικής, προγραμματισμού και ανάλυσης δεδομένων από Edx, Coursera, Stanford Online κ.α. Τα τελευταία 4 έτη, εργάζεται στην ISOMAT και έχει υλοποιήσει και συνεχίζει να υλοποιεί στο σύνολο του Ομίλου μεγάλα έργα επιχειρηματικού μετασχηματισμού, όπως: SAP S4/Hana και Microsoft Dynamics 365 Sales.